STIŽE RTL KOCKICA / RTL Hrvatska zadovoljna zbog novog kanala i produljenja koncesije

Vijeće za elektroničke medije danas je donijelo odluku o produljenju koncesije za RTL Televiziju, kanal općeg interesa koji je započeo s radom prije 10 godina. RTL Kockica počet će s emitiranjem do 1.studenog, unutar zakonskog roka od 90 dana.

31.7.2013.
15:05
VOYO logo

RTL Hrvatska  dobila je koncesiju za novi dječji i obiteljski kanal, RTL Kockicu, te produljenje koncesije za RTL Televiziju na još 15 godina.

Vijeće za elektroničke medije danas je donijelo odluku o produljenju koncesije za RTL Televiziju, kanal općeg interesa koji je započeo s radom prije 10 godina.

Od početka svog djelovanja, RTL Televizija donosila je raznovrsnost TV tržistu, te započela s primjenom potpuno novih produkcijskih i programskih trendova u zemlji.

RTL Hrvatska također je dobila koncesiju za novi specijalizirani kanal RTL Kockicu koji će prikazivati program za djecu, mlade i obitelji među kojima će prednjačiti emisije obrazovnog i zabavnog karaktera. Povrh toga, RTL Kockica osigurava raznovrsnost programskog sadržaja s odabranim obiteljskim filmovima i dokumentarnim emisijama.

RTL Kockica zaokružuje obiteljski orijentiranu grupu RTL-ovih programskih kanala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Johannes Züll, predsjednik Uprave RTL-a Hrvatska izjavio je: "Sretni smo zbog produljenja koncesije za RTL Televiziju, no osobito smo zadovoljni s dodijeljenom koncesijom za RTL Kockicu, novi kanal, koji će kao jedini besplatni kanal za djecu, mlade i obitelji donijeti našim gledateljima dodatnu raznovrsnost i nove formate".  

RTL Kockica počet će s emitiranjem do 1.studenog, unutar zakonskog roka od 90 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo