POREZNICI 'KRSTARE' JADRANOM / Dokaz da za Linićeve inspektore nema iznimaka!

Pečate se svi ugostiteljski objekti s neredom u blagajni. Na turneji Jadranom inspektori su uočili i pečatom opomenuli kafić na trajektu Tin Ujević. U najprometnijem danu brodom se od Splita do Starog Grada na Hvaru vozi tri tisuće putnika, a osvježiti se kavom i sokom na plovidbi od sat i pol ponovno će moći tek od vikenda.

14.8.2013.
18:41
VOYO logo

Žedni putnici planirali su skratiti dva sata dugo putovanje osvježavjućim napitkom. No mogli su jedino gledati u pečat Porezne uprave i zatvorena vrata jedinog kafića na trajektu Tin Ujević.

Na trajektu koji plovi između Splita i Starog Grada na Hvaru, piće se ne služi od utorka ujutro. No putnicima je ipak osigurana pitka voda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aparat s pićem je u funkciji, no hoće li biti dovoljan i u subotu, kad Tin Ujević preveze i do 3000 putnika? U Jadroliniji su nemoćni, jer ugostiteljski objekt je u najmu. A nitko nije pošteđen zakona o fisklazaciji.

Porezni inspektori revno obilaze Jadran, tako je prije dva dana zatvoren i popularni Carpe Diem Beach na Paklinskim otocima. Sličnih prizora bit će vjerojatno još...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo