BABIĆ ZA RTL DANAS / 'Pod ovakvim pritiskom ne možemo voditi štrajk'

Četvrtog dana štrajka liječnika i medicinskih sestara suprotstavljene strane napokon su sjele za stol. Čelnici sindikata liječnika i medicinskih sestara bili su na pregovorima s ministrom zdravlja.

21.9.2013.
18:00
VOYO logo

Čelnici sindikata liječnika i medicinskih sestara Ivica Babić i Ankica Prašnjak bili su na pregovorima s ministrom zdravlja RajkomOstojićem.

Babić je za RTL Danas rekao je da se "pod ovakvim pritiskom ne može voditi štrajk".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo danas trebali naći izlaznu strategiju i rješenje pritiska na mene osobno i kolege u Virovitici. Ogromni je pritisak, difamiranje s jedne strane te snimanje štrajkaša u Virovitici s druge strane. Mora se pronaći odgovoran za to i primjereno sankcionirati. Nakon toga ćemo nastaviti dijalog", rekao je Babić.

O meritumu stvari nisu ni razgovarali, kaže Babić. "Ne možemo voditi štrajk pod ovakvim pritiskom niti ćemo dopustiti da se takav protuzakonit pritisak radi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam Ostojića danas o tome izvijestio, čak mu i ponudio dokazni materijal, ako on to riješi do sutra, evo mene sutra na istom mjestu, s ministrom ćemo nastaviti ragovor jer je nama cilj čim prije okončati štrajk, ali se ne može činiti to što se čini", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo