niže cijene mame turiste / Vrijeme produljilo hotelsku posezonu, sunce izmamilo kupače

Kruzeri pred gradskom lukom znače i pune štekate na splitskoj rivi... Slično je i na sjevernom Jadranu.

26.10.2013.
18:31
VOYO logo

Sunce i toplo vrijeme privukle su i krajem listopada kupače na splitskim Bačvicama. Za one koji nisu toliko odvažni tu je razgledavanje grada, a upravo su Dubrovnik i Split dva najprepoznatljivija odredišta za turiste.

Kruzeri pred gradskom lukom znače i pune štekate na splitskoj rivi... Slično je i na sjevernom Jadranu. Idući vikend trebao je vrata zatvoriti i hotel u Baški na Krku, ali niže cijene su mamac koji je privukao turiste. Trenutna popunjenost je 70 posto, pa će hotel produžiti posezonu.

"Financijski smo nešto bolji nego prošle godine, inače je cijela sezona bila izvanredna, s tim što ćemo ove godine raditi do 25. studenoga", izjavila je zamjenica direktora marketinga hotela u Baški ĐurđaDaljevac.

Bračni par iz Maribora uživa u jesenskim bojama u Njivicama, a oblaci koji su se nadvili nad Kvarnerom nisu ih omeli u kampiranju.

U sedam mjeseci koliko je ovaj krčki kamp otvoren, u njemu su uživali mnogobrojni turisti pa je cijela sezona bolja .

"U podsezoni smo ostvarili deset posto noćenja više, tradicionalno dolaze Nijemci, Slovenci i Austrijanci u naš kamp, po svim pokazateljima možemo bit zadovoljni", kazao je voditelj kampa u Njivicama Luka Majcen.

Prvih devet mjeseci značio je rast za većinu turističkih odredišta, a listopad će po svemu sudeći premašiti očekivanja. Iako pravih gužvi, više nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo