POKVARIO SE ŠAHT / Novi Zagreb ostao bez tople vode

Image

Nekoliko stotina tisuća Zagrepčana od četvrtka nema tople vode zbog kvara na glavnom razvodnom šahtu u zapruđu. Topline neće biti barem do petka poslijepodne.

16.7.2009.
20:30
VOYO logo

ZAGREB - Zbog kvara na glavnom razvodnom šahtu u zagrebačkom naselju Zapruđe, u četvrtak oko 16 sati došlo je do neplanirane obustave isporuke toplinske energije svim stanovnicima Novog Zagreba koji je dobivaju iz centraliziranog toplinskog sustava HEP-Toplinarstva, pa novozagrebački potrošači neće imati toplu vodu do završetka sanacije kvara i puštanja vrelovoda u pogon, najvjerojatnije do petka poslijepodne.

HEP-Toplinarstvo priopćilo je da se pristupilo hitnoj sanaciji kvara te da se ponovna uspostava opskrbe toplinskom energijom očekuje u petak u poslijepodnevnim satima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz HEP-a podsjećaju i da je, zbog unaprijed planiranih radova zamjene magistralnih vrelovoda u gradskoj četvrti Novi Zagreb - istok, nevezanih uz spomenuti kvar, predviđena obustava isporuke toplinske energije svim potrošačima HEP-Toplinarstva iz novozagrebačkih naselja Siget i Trnsko, te pojedinim potrošačima iz naselja Utrine i Sopot, od petka ujutro do 18. srpnja navečer, kada bi potrošači iz tih naselja trebali dobiti toplu vodu.

Iz HEP-Toplinarstva mole potrošače za strpljenje i razumijevanje tijekom saniranja kvara na glavnom razvodnom šahtu, kao i tijekom rekonstrukcije magistralnih vrelovoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo