ŠTO SE VALJA IZA BRDA? / Željka Markić ne želi otkrivati svoje političke ambicije

Nakon uspješno odrađenog referenduma, Građanska inicijativa "U ime obitelji" održala je konferenciju za novinare na kojoj su se prvi put nakon bojkota pojavili svi mediji.

5.12.2013.
12:05
VOYO logo

Čelnici inicijative prvo su se zahvalili svima koji su glasovali ZA, zatim volonterima koji su im pomagali te, naravno, donatorima. Novinarska pitanja koja im se nisu svidjela jednostavno su zaobišli u velikom luku.

Na pitanje upućeno Željki Markić da je "prije referenduma govorila samo o ustavnoj definiciji braka, a sad poziva da se preispita i Zakon o životnom partnerstvu, što pokazuje skrivene namjere", odgovorio je odvjetnik inicijative "U ime obitelji" Krešimir Planinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek traje javna rasprava oko tog zakona i mi smo se uključili. Ne smije se zanemariti volja većine...", poručio je Planinić.

Image
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Image
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

"Može li na ovo pitanje odgovoriti gospođa Markić budući da se nagađa kako upravo ona ima političke ambicije", inzistirali su novinari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koji su izvori te informacije?", upitala je čelnica inicijative "U ime obitelji", da bi nakon konstatacije da čak i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko "ima mjesto za nju u Europarlamentu" - rekla:

"Ne komentiramo nevjerodostojne izvore".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon inzistiranja da ipak odgovori planira li se politički angažirati, Markić je poručila:

"Planiram se angažirati u ovoj inicijativi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo