PJESMA ZA KRAJ / Show na koncu kampanje: Bandić zapjevao na Trgu!

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji se za tu dužnost kandidira u petom mandatu, u četvrtak je na Trgu bana Jelačića poručio Zagrepčanima kako su mu oni jedini koalicijski partneri te da će zajedno opet pobijediti na predstojećim lokalnim izborima.

17.5.2013.
7:12
VOYO logo

ZAGREB - "Pitaju me zadnjih mjesec dana hoćemo li koalirati s SDP-om ili s HDZ-om - svaka čast njima, no koalirat ćemo sa Zagrepčanima. Vi ste naši jedini koalicijski partneri", kazao je Bandić okupljenima na završnom predizbornom skupu uoči lokalnih izbora, 19. svibnja.

Zahvalio je 50-ero ljudi s njegove nezavisne liste, stručnim i kompetentnim ljudima, na ukazanom povjerenju i ustvrdio da će u nedjelju pobijediti jer "djela u zadnjih 13 godina govore više od riječi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima nešto što je veliko, kao i ta djela, a to su naša srca, naše duše i naša ljubav prema ovom gradu i ljudima", naglasio je Bandić dodajući da ih nitko u tome ne može nadmašiti.

"Nitko, pa ni oni. Nema šanse!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

"Posljednih 13 godina obilježile su još neke temeljne i trajne vrijednosti, a obilježit će, uvjeren sam, i daljnje četiri - Znamo najbolje slušati, znamo najbolje služiti i znamo najbolje raditi. Mi to znamo 365 dana u godini", kazao je Bandić pred oko 1.500 okupljenih građana.

Milan Bandić je novinarima izjavio kako vjeruje Zagrepčanima i poznaje ih i da oni vjeruju njemu. Još jednom je pozvao građane da izađu na izbore i glasaju za listu u broj 1 za gradonačelnika i listu broj 5 za zagrebačku Gradsku skupštinu kako bi - kazao je - mogli preuzeti potpunu odgovornost za upravljanje gradom i uvesti Zagreb u obitelj europskih metropola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pozornici je, dobro raspoložen, zapjevao s BorisomBabarovićem i SandromBagarić, a zaplesao je s kolegicama koje su ga podržale kao kandidatkinje na njegovoj nezavisnoj listi.

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

U zabavno-glazbenom dijelu programa nastupili su klapa "Nostalgija", kvartet "Gubec", Zdenka Kovačićek, DragoDiklić, a sve ih je na klavijaturama pratio DavorŠtern i njegov bend "Superstari". Pjesmu "Zagrebu" A. Šenoe interpretirao je glumac Zlatko Vitez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okupljeni građani na središnjem zagrebačkom trgu mogli su se okrijepiti uz pogačice i pivo.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo