STRAVA U ZENICI / UZNEMIRUJUĆA SNIMKA: Autom pokosila biciklista

U Zenici se u utorak dogodila stravična prometna nesreća u kojoj je 30-godišnja rastrojena vozačica svojim Audijem A4 ubila biciklista. Nesreću su snimile nadzorne kamere.

2.9.2010.
9:11
VOYO logo

ZENICA - Sumanuta 30-godišnja Adisa Gačić u utorak je na jednom raskrižju u Zenici svojim Audijem A4 velikom brzinom uletjela u suprotni smjer, pokosila biciklista i na mjestu ga ubila.

Biciklist, kojemu policija još uvijek nije objavila identitet, je od siline udara odletio 30-ak metara. Stravičnu nesreću su snimile i nadzorne kamere, a snimku vrlo uznemirujućeg sadržaja je objavio portal Zenica-blog.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozači i pješaci koji su se uzatekli na mjestu događaja doslovno su se skamenili od užasa. Vozačica je brzom intervencijom policije uhićena te je protiv nje podnesen optužni prijedlog.

Mediji u Bih javljaju da se Adisa Gačić godinama liječila zbog psihičkih problema te da je uzela ključeve očeva automobila s kojim je krenula u ubilački pohod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svom Facebook profilu je 23. travnja postavila fotografiju na kojoj je u crnoj šubari sa psom, a u opisu fotografije Adisa je napisala da je "imala strašnu nesreću u Zenici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo