ANALIZA ZAGREBAČKOG DERBIJA / Ivković gost RTL Lige: 'Bili smo bolji od Dinama'

Tomislav Ivković, koji će večeras biti gost u emisiji RTL Liga gdje će se analizirati odigrano kolo, istaknuo je nakon ogleda s Dinamom da je 'njegova momčad, kada se sve zbroji i oduzme, bila bolja'.

3.3.2014.
14:11
VOYO logo

"Ja mislim kad sve zbrojimo i oduzmemo, bili smo bolja momčad od Dinama, u većem dijelu utakmice. Dinamo je imao sportsku sreću da u dva udarca, pravovremeno, zabije dva gola, to je okrenulo utakmicu. U drugom poluvremenu smo imali dvije situacije da dođemo na 2:2, nismo uspjeli... Mislim da je utakmica  bila dobra, prava prvenstvena, čvrsta... igrači su dali maksimum. Kada se ovako igra više sam zadovoljan nego nezadovoljan, bez obzira na negativan rezultat. Ali ja mislim da smo danas zaslužili malo više sreće", rekao je trener Lokomotive.

"Nisam bio zadovoljan, pogotovo igrom Pjace. Igrač o kojem se toliko puno priča mora igrati u kontinuitetu, malo je pobrkao neke lončiće, jednostavno ga nema početkom ove cijele polusezone, pa onda malo neka 'ocijedi', a kada dođe ponovno vrijeme da igra, onda će igrati", kritizirao je Ivković mladog hrvatskog reprezentativca.

"Opet jedna spretna pobjeda, teško smo igrali protiv Lokomotive, čvrsto su se postavili, nismo našli rješenja na to, priznajem...", rekao je Mamićev pomoćnik Damir Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada Dinamu slijedi 'troboj' protiv Slaven Belupa?

"Mi se uvijek bavimo sa sobom, a moramo priznati da ne briljiramo. Imamo sreće, rezultatski dobro prolazimo, ali to nije igra kojoj težimo. Još uvijek se tražimo, ostaje nam tjedan dana za uigravanje. Jesmo favoriti, ali to treba pokazati igrom na terenu. Sada nas drži rezultat, ali igra ne obećava", kritičan je bio Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo