Mamić o generaciji '97. / 'Dobro su se pripremili, svoje govore čak su naučili napamet'

Sinoć se u RTL Ligi Zoran Mamić osvrnuo na press konferenciju bivših igrača Dinama, koji su govorili o neodrživom stanju u njihovom bivšem klubu. Naglasio je kako klub s njima nema problema, već oni s njima, te da su drski zbog optuživanja njega i njegovog brata.

25.3.2014.
8:39
VOYO logo

Sinoć je u RTL Ligi trener i sportski direktor Dinama, Zoran Mamić, prokomentirao inicijativu bivše četvorke Dinama, generacije '97., tj. skupljanje bivših igrača, među kojima su Dario Šimić, Silvio Marić, Tomo Šokota i Igor Bišćan.

"Čestitam na današnjem nastupu, vidim da su se dobro pripremali, da su neki morali i čitati. Nisu bili naspavani jer su morali učiti govore napamet...", bio je kratak trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka dobra ideja je dobrodošla, ali oni su ušli nepripremljeni i neinformirani. Ne znamo što se dešava u njihovoj glavi, ali mi imamo svoje ljude koji vode klub", naglasio je Mamić.

Tvrdi da nije imao kontakt s bivšim suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi s njima nemamo problema, već oni s nama. Zato trebaju doći u klub i razgovarati. Sve je to 'ad hoc', brzinski i populistički", dodao je trener Modrih.

"Fascinirajuće je da su oni toliko drski. Oni su optužili, ne samo Zdravka i mene, već sve ljude u zajednici da su kriminalci. To je nepojmljivo. Svi znate, nije javna tajna, da je Dinamo svakodnevno kontroliran od poreznih organizacija i nikad nije pronađeno nešto o čemu oni pričaju. Ovako prozivaju sve te ljude i nazivaju ih manipulatorima", obrušio se Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo