DUJE ČOP o REPREZENTACIJI / 'Nadam se pozivu, ali kad će to biti, to zna samo Niko Kovač'

Odgovarajući na Facebook pitanja gledatelja RTL Lige, Duje Čop je rekao kako se nada reprezentativnom pozivu, da mu je engleska liga najbolja na svijetu, te da nema ništa protiv ostanka u Dinamu.

15.4.2014.
10:40
VOYO logo

Koliko bi ti značila titula najboljeg strijelca lige i koji ti je igrač bio uzor?

"Meni kao napadaču bi to bila nagrada za dobru sezonu. Ne opterećujem se previše s time, na kraju prvenstva ću podvući crtu i vidjeti koliko golova ima na kontu. Što se tiče uzora, uvijek mi je Ronaldo (Il Fenomeno) bio najdraži igrač", rekao je Duje Čop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog čega ste tako uvjereni u reprezentativni poziv kada imamo bolje napadače tipa Mandžo, Olić, Dudu, Jelavić, Kalinić, pa čak i Benko te Kramarić?

"Ja nisam uvjeren da ću ići u Brazil igrati za reprezentaciju. Normalno je da se nadam nastupu u reprezentativnom dresu, a kad će to biti, to zna samo Niko Kovač", komentirao je Dinamov napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Misliš li da si spreman za neku jaču ligu i gdje bi želio otići nakon Dinama?

"Ne razmišljam o tome, koncentriran sam samo na utakmice. Želim ovu sezonu dobru održati do kraja. Ne bih imamo ništa protiv ostanka u Dinamu i lovu na Ligu prvaka", odgovorio je Duje te dodao da mu je engleska liga najbolja na svijetu, no cijeni i Bundesligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S kim se najbolje slažete na terenu i izvan njega?

"Na terenu je najbolja suradnja nas tri napadača, Soudanija, Fernandesa i mene. Dali smo puno golova, asistirali jedni drugima... Izvan terena se najviše družim s Ademijem i s Rukavinom dok je trenirao s nama", zaključio je Čop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo