KRAJ SAPUNICE / Mamić konačno otkrio pravu istinu o Soudanijevoj 'povišici'!

Zoran Mamić je u emisiji RTL Liga konačno razotkrio 'misterij' oko Soudanija i njegovog naglo poboljšanja forme koja je u medijima povezivana s izdašnim podebljanjem postojećeg ugovora.

29.9.2014.
10:21
VOYO logo

Puno se posljednjih tjedana pričalo o nagloj promjeni u raspoloženju i formi alžirskog reprezentativca - El Arabi Hillel Soudanija. Trenutno najbolji igrač Dinama na početku sezone nije pružao partije u skladu sa svojim ugledom, čak je izgledao bezvoljno i demotivirano, ali onda je odjednom proigrao počevši zabijate golove kao na tekućoj vrpci.

Tada je u javnost procurila informacija da je Alžirac dobio iznenadno povećanje godišnjeg ugovora od 100.000 eura, što je jako naljutio Zorana Mamića. Trener Dinama je odbacio takva medijska nagađanja, ali nije eksplicitno rekao što je dogovoreno sa Soudanijem. Sada je u emisiji RTL Liga konačno razotkrio taj 'misterij'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam se naljutio oko medijskih natpisa o njegovim primanjima, oko nekih dodatnih primanja, što nije dobro za svlačionicu, pogotovo kada nije tako točna informacija kakva je bila prenesena u medijima. Soudani ima kvalitetu veliku, to i potvrđuje, ali kada je došao nakon Svjetskog prvenstva imao je ideju u svojoj glavi, možda zbog sebe, ali ponajviše zbog savjetnika i menadžera koji su mu punili glavu s transferima i velikim klubovima. Izgubio je tlo pod nogama, nije bio glavom prisutan u klubu koji ga plaća, od kojega živi. Imali smo dosta rasprava, dosta sitnih razmirica koje su normalne u našem poslu. Sreća naša da je Soudani shvatio da ostaje u Dinamu, da Dinamo ne planira njega pustiti, da on treba pružati dobre igre za svoj klub da bi eventualno u budućnostu ostvario ono što silno želi... Vjerujem i nadam se da će što duže ostati na tom dobrom putu", objasnio je Mamić mlađi te otkrio tajnu 'povišice':

"Nije bilo povišice onako kako je prezentirana u medijima. Soudani će na kraju sezone, ukoliko odigra toliko i toliko utakmica, te zabije toliko i toliko golova, biti adekvatno nagrađen tome, ali da je bilo direktno povećanje ugovora - nije!", zaključio je Mamić priču oko Soudanijeve plaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo