splitski strateg / Ivan Matić gost novog izdanja RTL lige

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Nakon reprezentativne stanke i sjajnih izdanja naše reprezentacije, posebice onog u Osijeku protiv Azerbajdžana, ponovno se vraćamo domaćem prvenstvu, a novi gost RTL lige je trener momčadi s Parka mladeži, Ivan Matić.

16.10.2014.
15:09
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon kvalifikacijskih utakmica za Euro, fokus se vraća na prvoligaške travnjake. Kvalitetna igra reprezentacije vratila je dobro ozračje u nacionalnu momčad. 

U dresu reprezentacije dva mlada igrača, Dinamov Marcelo Brozović i Rijekin Andrej Kramarić, pokazali su obrise neke nove mlade Hrvatske, a iste igrače već ovaj vikend gledamo u Stanovima, gdje Dinamo gostuje protiv Zadra, odnosno u Rijeci, gdje Rijeka dočekuje Istru 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamova legenda Ćiro dočekat će momčad Zorana Mamića, koji zbog dobre igre Dinama dobiva sve više pohvala, no tek treba vidjeti kako će se postaviti momčad protiv iskusnog Ćire. Novi gost RTL Lige je strateg Splita Ivan Matić, čija momčad u petak na domaćem terenu dočekuje nogometaše Osijeka. Iako je Split u prošlom kolu pokleknuo u Puli, i dalje drži odličnu četvrtu poziciju na MAXtv Prva liga ljestvici.

U ostalim utakmicama kola Hajduk odlazi na Slaven Belupo, a u Zagrebu će se igrati gradski derbi između Lokomotive i Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo