riječi sve oštrije / Počeo postupak protiv Hajduka: Torcida traži ostavke u HNS-u

'To je bio najbezobrazniji čin u povijesti hrvatskog sporta', tako je Zdravko Mamić komentirao neodigravanje hrvatskog derbija između Dinama i Hajduka. Istovremeno, Torcida odbija bilo kakve razgovore s HNS-om sve dok ne smijene vrhušku saveza, počevši s Mamićem i Šukerom!

26.11.2014.
19:01
VOYO logo

Smiju se i na jugu i na sjeveru, ali situacija je daleko od smiješne jer nakon neodigranog derbija nikad napetije, a riječi sve oštrije.

"Neodigravanje utakmice je jedan najdrskiji, najbezobrazniji čin koji se dogodio u povijesti hrvatskog sporta i hrvatskog nogometa. I o tome treba pisati i to treba osuditi", prokomentirao je Zdravko Mamić, izvršni predsjednik Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško da ovo zvuči kao primirje i dijalog HNS-a i Hajduka, što su najavili na izvršnom odboru. Poželio je tamo Mamić i otići iz hrvatskog nogometa, ali mu izvršni odbor to nije dozvolio. Tako da se sada čekaju konkretni razgovori.

"Jasno je da svatko razuman zna da se ovakvi problemi mogu jedino dijalogom rješavati, da sila nikome ništa dobro neće donijeti, i sasvim sigurno će i Hajduk ići u tom pravcu. Jer mislim da dijalog nema alternative, mi smo to upozoravali već dvije tri godine unatrag", rekao je Ljubo Pavasović Visković, član NO Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od Torcide, koja za razgovore ne želi ni čuti, a za subotu najavljuju veliki prosvjed, na kojem će još jednom pozvati na ostavke cijelog vrha HNS-a.

"Iz HNS-a sa ljudima kao što su Zdravko Mamić, Damir Vrbanović, Davor Šuker, nema razgovora. Ti ljudi su toliko puta pokazali vodeći hrvatski nogomet da ne poštuju instituciju HNK Hajduk", kazao je Damir Gruić, glasnogovornik kluba navijača Torcida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njihovoj strani nakon svega je i Dinamova četvorka koja je poručila da se srami što svi problemi dolaze iz Dinama. A od Dinamovih navijača stigla je potpora navijačima Hajduka.

"Mi smo im samo uputili pismo gdje nam je drago da jedan klub stoji iza svojih navijača. Mi bismo voljeli u Dinamu da se isto dogodi", nadovezao se Juraj Šišić, inicijativa Zajedno Za Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa iako je protiv Hajduka i službeno pokrenut disciplinski postupak, situacija kao da se ipak počela smirivati. Tako su iz Dinama najavili da ipak neće tužiti Hajduk za nadoknadu štete zbog neodigravanja derbija. Čekaju se novi pomaci.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo