golijada na poljudu / 'Nije lako Istri zabiti pet golova, svaka čast Hajduku!'

Hajduk se nakon povratka Torcide na tribine vratio na pobjedničke staze. Slavlje u zadnja dva kola protiv Splita i Istre osigurali su sigurnost Hajduka na trećoj poziciji na kraju polusezone.

15.12.2014.
10:11
VOYO logo

Podrška Torcide očito ima neprocjenjivu vrijednost za igrače Hajduka, koji su se od njihova povratka na tribine vratili na pobjedničke staze i u posljednja dva kola upisali šest bodova. A takva igra 'majstora s mora' ostavila je dojam i na Joška Jeličića te na gosta RTL Lige Tomislava Rukavinu.

Povratak Torcide ubrzao je krvotok Hajduka, a pun hvale na račun igre 'bilih' bio je i Joško Jeličić:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Jako mi je drago vidjeti ovakav Hajduk. Tudorova je momčad od početka utakmice krenula po pobjedu, jako cijenim njegov pristup. Neću se puno vrtiti oko samog sustava igre, ali njegova momčad igra agresivno, okomito, vrlo je otvorena i uzima puno rizika. Naravno da se tu rađaju i greške iz kojih primaju pogotke, ali sve u svemu ovo što gledamo od Hajduka je vrlo kvalitetno'', rekao je Jeličić.

Sličnog je mišljenja bio i trener Osijeka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Osobno me iznenadio tako velik broj pogodaka u ovoj utakmici, bez obzira što se igrala na Poljudu. Istra je momčad koja je uvijek čvrsta u obrani, no Hajduk je bio toliko konkretan i okomit da je takvoj momčadi uspio zabiti pet pogodaka. Svaka čast Hajduku'', rekao je Rukavina.

Kao velik razlog naglog podizanja razine Hajdukove igre vidi i ljetno pojačanje Artjema Milevskog, koji je tek sada uhvatio optimalnu formu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Pa gledajte, Milevskiy je klasa, to je neupitno, on je bio klasa i u europskim okvirima i odlično je da mladi igrači Hajduka imaju takvog igrača pored sebe. Čim je kupio splitsku publiku, sigurno je da se radi o jako dobrom igraču. Ono što je sigurno jest da bi im na zimu pojačanje na bilo kojoj poziciji dobro došlo, no srećom da je Milevsky došao na razinu na kojoj je jer bi mogao biti vitalan za domaće utakmice Hajduka u nastavku sezone'', zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo