NAJVEĆI DERBI NA POLJUDU / Hajdukovci uvjereni: 'Dinamo nas podcjenjuje'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Jozinović je svjestan kako ga očekuje teška bitka s Alžircem Hillelom Soudanijem, kojeg smatra jednim od najboljih stranaca u hrvatskom nogometu. Međutim, Jozinović smatra kako bi bilo pogrešno fokusirati se na samo jednog igrača.

12.9.2013.
14:23
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

SPLIT - Dinamo je na papiru favorit, Zagrepčani imaju kvalitetu, no mi smo mlada i talentirana ekipa. Iz Dinama poručuju kako respektiraju ime Hajduka, no ne spominju igrače što je podcjenjivanje," naglasio je dokapetan Hajduka GoranJozinović uoči subotnjeg 61. izdanja najvećeg hrvatskog derbija.

Jozinović je svjestan kako ga očekuje teška bitka s Alžircem HillelomSoudanijem kojeg smatra jednim od najboljih stranaca u hrvatskom nogometu. Međutim, Jozinović smatra kako bi bilo pogrešno fokusirati se na samo jednog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo ima još dobrih igrača, ne može se fokusirati samo na jednog, ako želimo pobijediti svih 11 igrača moramo odigrati vrhunski".

Derbi jedva čeka i stoper Hajduka GoranaMilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo prijeti sa svih strana, imaju neugodna krila, međutim, mi igramo na svom terenu i nas će se nešto pitati," kazao je Milović te otkrio 'formulu' kojom će Splićani pokušati zaustaviti hrvatskog prvaka.

"Ako se postavimo kao u Superkupu, Dinamu neće biti lako. Pokušat ćemo parirati igrom, imamo i mi svoje adute, a vjerujem i kako će nas nositi publika."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem za oba sastava mogao bi predstavljati loš travnjak poljudskog stadiona. "Obje momčadi teže pas igri, no kako će biti njima, tako će biti i nama. Nema alibija zbog terena," poručio je Milović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo