humoristični show na RTL-u / Bez cenzure: 'Komikaze' će vas nasmijati do suza!

Bez cenzure i bez milosti, najbolji je opis humorističnog panel showa 'Komikaze', emisije koja večeras, u petak 26. travnja, kreće na RTL Televiziji od 22:10 sati!

26.4.2013.
13:31
VOYO logo

Uz četvoricu komentatora/panelista, inače iskusnih radijskih voditelja: Marija LipovčekaBattifiacu, Davora Jurkotića te Daniela Bilića i Zlatana Mirkića Charlieja, gledatelji će se u večernjim satima moći iskreno nasmijati i usput saznati što se sve taj dan događalo u državi.

Šaljiva četvorka neće štedjeti nikoga, a da se aktualni događaji iz domene politike, sporta, kulture, estrade ili bizarnosti mogu prenijeti i na neuobičajeno šaljiv i pomalo brutalan način, dokazat će Mario, Davor, Daniel i Charlie već u prvoj emisiji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Bez skripti, plana i programa, komentatori su prepušteni sami sebi, a sve što će gledatelji vidjeti je urnebesna improvizacija četvero profesionalaca!

Pripremite maramice, jer će vas 'Komikaze' nasmijati do suza!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je ova radijska četvorka osebujna i da ima specifičan smisao za humor, govore i podaci iz njihovih života, koje su, bez cenzure, odlučili podijeliti s gledateljima.

Ne propustite pogledati "Komikaze", večeras u 22:10 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo