samo zabava / Evo zašto smo toliko zavoljeli RTL 2!

Prošlo je punih 365 dana od pokretanja tematskog kanala RTL2, a rezultati gledanosti pokazuju da je upravo 'mlađi brat' RTL Televizije najgledaniji kanal nove generacije!

5.1.2012.
20:06
VOYO logo

Točno prije godinu dana nacionalni specijalizirani kanal RTL2 započeo je sa emitiranjem svojeg zabavnog programa stvorenog za sve generacije gledatelja.

Ono što je prilikom pokretanja bilo rečeno, to se i obistinilo - mnoštvo sadržaja i emisija koje su se unutar 365 sana emitirale na tom specijaliziranom kanalu bilo je odabrano kako bi zadovoljilo želje i interese svojih gledatelja.

U prilog tome govore i iznimno visoke brojke o prosječnoj gledanosti od 4.1 posto u totalu populacije, odnosno 4.9 posto u ciljnoj skupini 18-49 godina za prvu godinu emitiranja, što ga čini najgledanijim kanalom nove generacije u Hrvatskoj. Isti podaci ukazuju da RTL2 sve više prati mlađa populacija gledatelja, posebno oni u skupini od 18 do 34 godine.

Moto „Samo zabava“ gledateljima je u potpunosti dočarao programsku shemu koja je svakog mjeseca zabavljala sve veći broj gledatelja. Sudeći prema ljestvici najgledanijih programa na RTL2 u prošloj godini, prvih pet mjesta zauzimaju humoristični formati poput Kralj Queensa, Raymond, Kako sam upoznao vašu majku, Teorija velikog praska i Znanstveno lud koje redovito prati preko 80-tak tisuća Hrvata u ukupnoj populaciji.

Za petama sustižu kvalitetni i poučni dokumentarci o američkim drvosječama, vozačima tegljača u Kanadi i Aljasci te životu nakon ljudi, ali i kulinarski serijali poput Paklena kuhinja i Neobična gozba.

RTL2 je privukao i najizbirljivije ljubitelje filmova svojim subotnjim Festivalcem koji prikazuje nagrađivane filmove strane produkcije.

Talk show Studo 45 i voditeljica Antonija Mandić u protekloj su godini u preko 100 emisija komentirali brojne teme i ugostili brojne ličnosti s hrvatske estradne, sportske, političke, pa čak i znanstvene scene poput Severine, dvojca 2cellos, TBF-a, Nede Ukraden, Gorana Bareta, Ćire Blaževića, Milana Bandića, Ante Nobila, Drage Plečka, Mirjane Krizmanić i mnogih drugih.

I u novoj 2012. godini RTL2 će nastaviti zabavljati svoje vjerne gledatelje, iznenađujući ih mnogim novim formatima već od samog početka godine. Tako u nedjelju 8. siječnja kreće nova lifestyle emisija U dobroj formi s Renatom Sopek u kojoj će u kojoj ćemo kroz priloge o ljepoti, prehrani i zdravom životu doznati manje poznatu stranu hrvatskih celebrityja koje će Renata predstaviti u posve nesvakidašnjim situacijama.

S početkom proljeća će nas, osim novih epizoda rado gledanih humorističnih serija Kako sam upoznao vašu majku i Teorija velikog praska, uveseljavati dvije nove serije koje će još više obogatiti zabavni program. Najpopularnija humoristička serija u posljednjih nekoliko godina Dva i pol muškarca s Charlie Sheenom u glavnoj ulozi, odnosno odnedavno Ashthonom Kutcherom, i najnoviji američki hit Moderna obitelj s Ed O'Nielom i Sofijom Vergara će vas zabavljati 2012. godine. Američka filmska struka prepoznala je kvalitetu obje serije i nekoliko ih puta zaredom nagradila brojim prestižnim nagradama poput Emmy i Golden Globe.

Tu su i novi nastavci kriminalističkih serija Dextera i Bratstva, ali i mnogi drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL2 uskoro donosi i premijeru reality showa koja je proslavila sestre Kardashian - Keeping up with Kardashians, ali i otkačeni serijal Jerseylicious o ne tako običnom kozmetičkom salonu u Americi.

Ostanite uz RTL2 jer će zabava postati još bolja u 2012.!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo