MOLIM VAS, SPUSTITE ME DOLJE / Maja Šuput zbog straha prekinula snimanje!

Da izazovi koje pred svoje goste stavlja Renata Sopek nisu niti najmanje laki i bezazleni, moći ćete se uvjeriti u idućoj emisiji gdje uplašena Maja Šuput svoju domaćicu i njezinu ekipu molila 'za milost'.

18.1.2012.
15:50
VOYO logo

Ne znajući da se sve snima kamerama, Maja Šuput je od Renate Sopek i njezine ekipe zatraži da ju istog trena spusti na zemlju sa sajle visoke 15 metara s koje je bio planiran skok.

Iako se nekima odlazak u adrenalinski park čini kao dobra zabava, strah od visine i brzine za popularnu pjevačicu predstavljaju gotovo nepremostiv problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kada shvati da će ju na pred malim ekranima u 'kukavičkom izdanju' gledati njezini obožavatelji, Maja odluči promijeniti taktiku, hoće li prevladati strah pogledajte ove nedjelje na RTL2 u 17.30 sati.

U ovotjednoj emisiji U dobroj formi s Renatom Sopek kroz zabavne i edukativne savjete saznajte o svemu onome što vas je oduvijek zanimalo, a niste se usudili pitati - vježbati ili ne za vrijeme 'onih dana u mjesecu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz pjevačicu Lanu Jurčević pokazat ćemo vam kako se, uz malo truda, volje i discipline, riješiti celulita, a glumica Helena Minić će s Tončikom Cukrov izraditi svoje prve zdrave kolačiće. Za kraj, očekuje vas trening na kojem će Renata pokazati kako se s bučicama oblikuju mišići ruku i nogu.

No, prije svega nikako ne propustite akcijski triler u režiji Renate Sopek i Maje Šuput u glavnoj ulozi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo