OD SOLINA DO ŠANGAJA / Ćiro za RTL Danas: 'Idem u Kinu po novu avanturu!'

'Solin - Šangaj' u samo nekoliko sati - tako bi se mogao opisati dan Miroslava Blaževića koji je jutros odbio dalmatinskog drugoligaša, da bi prije koji sat prelomio i samo za RTL Danas otkrio: 'Idem u Kinu, po novu avanturu'.

7.1.2014.
19:07
VOYO logo

Bijeli šal je tu, ali dim je crn. Zagrljaji i poljupci na rastanku nakon što je jutro razotkrilo sve slabosti infrastrukture Solina, pa se sinoćnjih Ćirinih 70 posto šansi naglo rasplinulo. Za kraj samo lijepe riječi.  

"Nogometni svijet nije osobito čestit, ali ovo su ljudi izuzetno čestiti. Jedan vaš kolega mudri me zvao i rekao hoćeš li sunca otvori prozor nema magle, ali to nije dovoljno za napraviti rezultat", rekao je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Solin nekoliko dana živio Ćiromaniju, no ambicioznog trenera nisu zadovoljili ni igrački kadar, ni teren, a zasmetao mu je čak i nedostatak kampa.

I kad se činilo kako će u miru smišljati sljedeći potez, bilo je dovoljno oko 40 minuta leta od Splita do Zagreba da Ćiro za RTL Danas otkrije kako ponovno postaje Ćirohito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvjerojatnije u veljači idem u Kinu, kad si pomislim koliko novaca dobijem nije mi ništa teško", izjavio je Blažević.

Radi se o klubu Šangaj Šenhua, koji je Ćiro već uspješno vodio 2010.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Solinu je sunce, ali u Šangaju bolji uvjeti i status mudraca. Nova avantura kreće u 79. godini. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo