Sammir ekskluzivno za RTL Danas / 'Noćni život nije iza mene, ali sve ima svoje granice'

Sammir, Dinamov otpisan zločesti dečko, otputovao je u Madrid, gdje ga već za vikend očekuje premijera za Getafe. Kaže da mu je trener obećao 20 minuta igre, a ondje je otišao i prije isteka ugovora. 'Modri' su ga pustili bez odštete te im je morao oprostiti preostale plaće.

11.2.2014.
16:51
VOYO logo

Zbogom Zagrebu na duže vrijeme. Otpisani Sammir leti prema novom početku u Getafe, gdje ga čekaju susreti s najvećima - Ronaldom, Messijem, Diegom Costom.

"Naravno da sam sretan što odlazim tamo. Zahvaljujem svima u Hrvatskoj što su me podržali, naravno da ću se vratiti jednom, Hrvatska je moja druga domovina. Nikad se ne zna po pitanju povratka u Dinamo. Želim ovo sada odraditi, a poslije tko zna", rekao je Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nosit će broj 19 te biti jedan od najbolje plaćenih s oko milijuna eura godišnje. U Dinamu su ga mogli držati do ljeta, kada mu ističe ugovor, pa se priča kako je klubu morao oprostiti preostale plaće te platiti slobodu.

"Ima tu istine. Nije trebao platiti sve do kraja, ali zahvalan sam mu što me pustio. U klubu sam se danas prijateljski pozdravio sa svima i s Mamićem", otkrio je Sammir naglasivši kako nije bilo nikakvih problema sa izvršnim dopredsjednikom kluba s Maksimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno je da bi u Getafeu trebao postati najbolji igrač kluba iako nije siguran putnik Kovačevog vlaka za Brazil.

"Imamo dosta utakmica, 17 utakmica se igra ondje i trenira se dva puta dnevno. Želim što prije ući u formu i biti u konkurenciji. Želim da me Kovač dođe gledati", izjasnio se Sammir otkrivši kako bi izborniku volio pokazati svoje kvalitete te dodao: "San mi je bio igrati protiv Barcelone, to ću sada ispuniti, i oduševljen sam što idem tamo. Nadam se da ću dobro igrati te da ću se vratiti u hrvatsku reprezentaciju.".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A tko će ga bolje upoznati s Madridom nego Luka Modrić, koji je ondje već 'domaći'.

"Modrić mi je poslao poruku na Instagram, no nismo se još čuli. U nedjelju već igramo jedan protiv drugoga pa ćemo razgovarati", rekao je uzbuđeni Sammir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac ga možda neće upoznati sa noćnim životom u španjolskoj prijestolnici, ali zato je tu košarkaš Real Madrida, Dontaye Draper.

"Čuo sam se nakratko s Draperom, naći ćemo se sigurno", bio je kratak Sammir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, jesu li Filhu noćni klubovi uopće na pameti nakon zagrebačkih epizoda?

"Noćni život nije iza mene. Zna se što se ovdje pisalo, ja se ne želim vraćati na to. To je moj život, normalno da ću se malo opustiti tamo, ali sve ima svoje granice", priznao je Sammir naglasivši kakve je probleme imao s medijima zbog noćnih izlazaka po zagrebačkim klubovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skepticima želi dokazati da čarolija nije nestala. Španjolska liga test je koji će pokazati je li Filho kapacitet za najveće stvari.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike