mamić o jovanoviću / 'Dobro da ga nisam vidio jer bih možda došao u napast da mu udarim vritnjak'

Izvršni predsjednik Dinama ponovno je izvrijeđao ministra Željka Jovanovića poslije utakmice Rijeka-Dinamo na Kantridi.

26.2.2014.
20:52
VOYO logo

Zdravko Mamić ponovno je izvrijeđao ministra obrazovanja i sporta, Željka Jovanovića na utakmici Rijeka-Dinamo, koja se igrala na Kantridi.

Prvo je komentirao utakmicu i igru Dinama, za koju je rekao da je zadovoljan svime vezanim za nogomet, ali je imao komentar za uzvike navijača koji su ga cijelu utakmicu zasipali uvredama.

"To je ta pravedna Hrvatska za koju je ministar Jovanović govorio da će se dogodit. Onda je napravio da huška ljude, gdje god se pojavim, uvijek neki luđaci koji iskaljuju niske strasti", rekao je Mamić.

Na pitanje je li pričao s Jovanovićem i jesu li se pozdravili, Mamić je imao još oštriji odgovor.

"Nemam ništa protiv njega, ne mislim na njega. Bolje da ga ne sretnem jer bih možda došao u neko iskušenje pa onda bolje da ga ne sretnem. Recimo da mu opalim nekakav vritanjak", obrušio se Mamić na ministra.

Izvršni predsjednik Dinama je imao komentar i na Jovanovićeve političke odluke.

"Ja sam prvi komentirao pogubnost njegova dolaska na mjesto ministra i javno sam o njoj govorio, zbog nje sam bio i u zatvoru. Hrvatska se neće oporaviti od njegovog mandata idućih 20 godina, to je ono što mene brine i što bi trebalo brinuti svakog Hrvata ", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo