RAKITIĆ ZA FINALE PROTIV VALENCIJE / Kakav spektakl: Modrić protiv Mandžukića, Real ide na Bayern!

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U polufinalima nogometne Lige prvaka igrat će Real Madrid - Bayern i Atletico - Chelsea, odlučeno je na ždrijebu u petak u sjedištu Europskog nogometnog saveza (UEFA) u Nyonu. Termini odigravanja prvih utakmica su 22. i 23. travnja, a uzvrata 29. i 30. travnja.

11.4.2014.
9:48
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

KRAJ ŽDRIJEBA U NYONU

12:35 - Prvu izjavu dao je Realov predstavnik Sergio Butragueño koji je rekao da su "izvukli teškog protivnika koji posjeduje veliku kvalitetu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša momčad je na dobrom putu da ponovi trostruku krunu od prošle godine. Želimo obraniti i naslov u Ligi prvaka jer smo u odličnoj formi. Igramo odlično pod trenerom Guardiolom", izjavio je legendarni Bayernov nogometaš Paul Breitner koji je tri sezone (1974 - 1977.) proveo baš u Realu.

12:30 - Prva momčad koja je izvučena je Real Madrid. Suparnik 'Kraljevskom klubu', koji će biti domaćin u prvom susretu polufinala Lige prvaka, bit će Bayern iz Münchena! Što znači da će u drugom polufinalu igrati Atletico Madrid protiv Chelseaja, s tim da će Madriđani biti domaćini u prvom susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REAL MADRID - BAYERN MÜNCHEN

ATLETICO MADRID - CHELSEA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12:25 - Sada je na redu ždrijeb polufinala Lige prvaka, a prije toga na pozornicu dolazi već spomenuti ambasador finala 2014. Luis Figo.

12:20 - Predstavnici Seville, Valencije (sportski direktor ), Benfice (bivši napadač Nuno Gomes) i Juventusa (bivši igrač i član uprave kluba Pavel Nedved) daju prve izjave nakon ždrijeba. Nakon izjava zbog proceduralnih razloga izvučeni su 'domaći' i 'gost' finala Europske lige koje se igra 14. svibnja u Torinu. Pobjednik utakmice Sevilla - Valencia će u Torinu formalno biti domaćin, a pobjednik para Benfica - Juventus će biti gost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12:15 - Počeo je ždrijeb Europske lige, prva momčad koja je izvučena je Sevilla! Ivan Rakitić i njegovi suigrači će za finale igrati protiv Valencije. Znači da su drugi polufinalni par Juventus i Benfica, s tim da će Portugalci biti domaćini u prvom susretu. Prvi susreti su na rasporedu 24. travnja,a uzvrati se igraju 1. svibnja

SEVILLA - VALENCIA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BENFICA - JUVENTUS

12:05 - Na pozornici se sada pojavio Ciro Ferrara kao amdasador UEFA-inog finala Europske lige koji se igra u Torino. A kako što znamo Ferrara je bio dugogodišnji igrač Juventusa. Podsjetimo, ambasador finala Lige prvaka je Luis Figo, koji je istaknuo da mu je to" velika čast jer se finale igra u njegovom rodnom gradu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12:00 - U Nyonu je sve spremno za ždrijeb Lige prvaka i Europske lige. Kao i obično, uvodno slovo drži glavni tajnik UEFA-e Gianni Infantino koji okupljenima objašnjava propozicije ždrijeba. Nikakvih ograničenja nema, klubovi iz iste države mogu igrati jedan protiv drugoga.

Klubovi koji budu prvi izvučeni u svakom od parova bit će domaćin u prvom susretu polufinala koji su na rasporedu 22. i 23. travnja. Uzvrati se igraju tjedan dana kasnije. Veliko finale je na rasporedu 24. svibnja u Lisabonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAJAVA:

Aktualni prvak Bayern, madridski klubovi Real i Atletico, te uvijek opasni Mourinhov Chelsea s nestrpljenjem će očekivati 'ples kuglica' koji će početi u 12 sati u Nyonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što sama imena govore, u igri za finale, koje se igra 24. svibnja u Lisabonu, ostale su vrhunske momčadi pa, bez obzira koga će ždrijeb spojiti u polufinalu 22. i 23. travnja te tjedan dana kasnije, gledat ćemo istinske nogometne spektakle.

Sama činjenica da je Bayern već osigurao naslov pravaka, a Atletico, Chelsea i Real su u igri za titulu u svojim jakim prvenstvima dovoljno govori o snazi ovih momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekako na papiru, ponajviše zbog tradicije, Atletico slovi za 'najslabiju kariku' u ovom kvartetu, ali klub koji je izbacio Barcelonu je sve samo ne - slab.

Bayern i Real su favoriti, a u njima igraju i hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mario Mandžukić. Hoće li se ždrijeb poigrati s našim nogometašima i spojiti ih već u polufinalu, saznat ćemo iza 12 sati..

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo