Blatter na Twitteru / Ulaznice slobodne za još dvanaest utakmica

Image
Foto: Fredrik von Erichsen/DPA/PIXSELL

Blatter je preko Twittera objavio kako je ostalo još slobodnih ulaznica, a radi se o kartama predviđenim za brazilske državljane.

16.4.2014.
20:17
Fredrik von Erichsen/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Za dvanaest utakmica Svjetskog prvenstva u Brazilu ovog ljeta ostalo je još neprodanih ulaznica, a među njima je i dvoboj skupine A između Hrvatske i Kameruna u Manausu.

Predsjednik FIFA-e Sepp Blatter obznanio je putem Twittera da još ima slobodnih ulaznica za 12 dvoboja, a radi se o kontingentu karata predviđenih za brazilske državljane. Blatter je poručio da je ukupno neprodanih ulaznica 45.275, dok je dosad prodano 2.731.906. Slobodnih ulaznica nema za utakmice Brazila, Španjolske, Njemačke, Italije i Nizozemske. Osim dvoboja Hrvatske i Kameruna, ulaznice se mogu kupiti za okršaje Obala Bjelokosti - Japan, Japan - Grčka i Grčka - Obal Bjelokosti (skupina C), Urugvaj - Kostarika (skupina D), Švicarska - Ekvador i Honduras - Švicarska (skupina E), Nigerija - BiH, Iran - BiH (skupina F), Belgija - Alžir, Rusija - Južna Koreja i Alžir - Južna Koreja (skupina H).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo