kličko protiv leapaija / Spektakl koji nije mogao proći bez skandala

Leapai kaže - nokautirat ću ga, Kličko odgovara, ja sam i dalje najbolji na svijetu. Boksački super-teškaši spremaju se za spektakl koji ipak nije mogao proći bez skandala.

23.4.2014.
19:13
VOYO logo

Kličko u rukavicama, spreman za novi veliki meč. Pred stotinama fanova u šoping centru u Oberhausenu Kličko i Leapai pokazali su što se može očekivati u njihovu meču godine.

"Čuo sam da se neki žale da su moji mečevi do sada bili jednostrani. Ali ove subote navečer moram dati sve od sebe. Leapai je ozbiljan izazov", rekao je Vladimir Kličko.

Svi očekuju novu laganu pobjedu ukrajinskog šampiona koji je neporažen 10 godina. A Leapaiju baš ni kladionice ne vjeruju. Ali nisu ni do sada, pa je udarač sa Samoe redovito rušio svoje protivnike.

"U ringu vam treba nešto više od čiste snage. Trebaju vam tehnika i iskustvo. I u subotu ćete vidjeti tko to ima", istaknuo je Kličko.

"I on je samo čovjek. Ima dvije ruke i dvije noge, baš kao i ja. A ja nikada nisam bio odlučniji u svom životu", poručio je Alex Leapai.

Nervoza je u zraku jer ulog je velik, Kličkova četiri pojasa.

"Znam da Leapai ima samo jednu brzinu, jedan način boksanja, a to je čisto nasilje. Vjerujte, to neće biti dosadna borba i uspavanka, kao neke moje. Ova će biti jako zanimljiva", smatra Kličko.

I zato nema boljeg poziva. Kličko, doktor Čelični čekić i Liopoj lavlje srce, čekaju vas ove subote na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo