ODLUKA SUDA U MÜNCHENU / Davor Šuker osuđen za pronevjeru!

Image
Foto: PIXSELL

Najbolji strijelac u povijesti hrvatske reprezentacije, čije je ime uoči ključnog meča s Grcima zazivao i izbornik Slaven Bilić, spomenut je i u Njemačkoj, ali u puno negativnijem kontekstu.

4.10.2011.
12:09
PIXSELL
VOYO logo

Davor Šuker je odlukom Okružnog suda u Münchenu, pred kojim se pojavio zbog optužbe za pronevjeru, dužan platiti 8.000 eura jer je 'zamračio' četiri antičke kovanice koje je slučajno pronašao u zrakoplovu, javlja merkur-online.de.

Naime, u veljači ove godine najbolji strijelac u povijesti hrvatske reprezentacije letio je iz Milana u London kada je u pretnicu ispred sebe slučajno pronašao četiri novčića iz antičke Grčke (koje li simbolike uoči gostovanja Bilićeve momčadi u Pireju op.a.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza pronalazak kovanica u vrijednosti 25.000 eura nije prijavio ni tvrtki British Airways, ni carinskim vlastima, već ih je zadržao i kasnije poklonio svojoj djevojci.

Zbog toga je, uz Šukera, optužnicu za pronevjeru zaradila i dotična dama čije je ročište pred sudom pomaknuto za kasniji datum jer je trenutno bolesna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nestanak antičkih kovanica je prijavio putnik Antonio C., a istražitelji su do Šukera došli preko popisa putnika. Na kraju je Okružni sud u Münchenu našeg strijelca proglasio krivim i odredio mu novčanu kaznu u visini 8.000 eura, piše Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo