RTL provjerio / Kako su se atraktivne odbojkašice slikale za kalendar

Visoke su, vitke i zgodne, poput pravih manekenki, a većina ih je ipak prvi put stala pred objektiv fotoaparata. Najbolje hrvatske odbojkašice fotkale su se za kalendar, a hoće li na njemu biti odjevene ili će poput kolega nogometaša pokazati sve adute i atribute, doznajte u video prilogu.

25.6.2014.
17:55
VOYO logo

Kad ih vidite u ovakvom izdanju, teško je povjerovati da su to zapravo one iste djevojke koje cijelu godinu tjeraju loptu da preskoči mrežu.

 ''Pa definitivno smo iste kao i ostale cure, volimo se kititi, netko više netko manje ali uživamo u ovom trenutku'', kaže Mia Jerkov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolje hrvatske odbojkašice uskočile su u štikle i glamurozne haljine hrvatskih dizajnera, sve kako bi promovirale žensku odbojku i nadolazeće Svjetsko prvenstvo.

''Nisu nimalo zahtjevne, štoviše morat ću biti toliko bezobrazna i reći da bi ponekad češće s njima surađivala nego s dotičnim drugim djevojkama'', prokomentirala je vizažistica snimanja, IvanaBilandžija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Moram prizbnati da je naporno biti u visokim petama nama koji smo navikli biti 365 dana u godini u tenisicima ali stvarno je super iskustvo i baš guštam'', kaže Sena Ušić Jogunica.

''Iako ih je za prošli kalendar Lupino ih fotkao u kupaćim kostimima, pa su se mnogi ponadali da će djevojke ovaj put otići korak dalje i osloboditi se suvišnih krpica, od toga nije bilo ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ma nisam ja taj tip da se volim skidati gola'', rekla je Bernarda Čutuk.

Iako smo već navikli i na sportaše muškog spola da se sve više skidaju, naše odbojkašice idu u suprotnom smjeru. ''Haha ne znam što bih rekla na to, ali mi smo ipak žene i treba to biti ženstveno na neki način'', kaže Lucija Mlinar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Uglavnom smo koristili fine haljine i neke opuštene poze, tipa ono 'legni na pod', nešto malo sa skakanjem, ali sve je uglavnom bilo damski i fino'', rekao je fotograf Goran Matijašec.

Ali njihova modna bajka došla je kraju. Princeze su ponovno postale Pepeljuge i vratile se onome što najbolje znaju – pripremama za Svjetsko prvenstvo. Kad već ljeto nije prošlo s medaljom, možda nas ove djevojke razvesele na jesen. Na zimu svakako hoće jer 2015-te ove će cure visjeti po mnogim zidovima diljem Lijepe naše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo