Bilićeva žuta minuta / 'Ispričavam se Mažiću i Wengeru, izgubio sam živce'

Image
Foto: FC Bešiktaš

Temperamentne reakcije su ponovno oduševile medije s Otoka iako srpskog suca Milorada Mažića nisu fascinirale.

20.8.2014.
10:38
FC Bešiktaš
VOYO logo

Slaven Bilićoduševio je remijem protiv Arsenala, a Englezi su njegov nastup prokomentirali ovako: "Jedino što je bilo zanimljvo sinoć u Istanbulu je nastup Slavena Bilića".

Njegove temperamentne reakcije su ponovno oduševile medije s Otoka iako srpskog suca Milorada Mažića nisu baš fascinirale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić je u sudačkoj nadoknadi potpuno izgubio živce te ušao u raspravu s Mažićem nakon čega ga je ovaj poslao na hlađenje.

"Ne znam kakva su pravila, ali ne vidim razloga zašto bi propustio London. Po toj logici neki treneri bi propuštali svaku drugu utakmicu", rekao je Bilić, koji će zbog isključenja vjerojatno propustiti 'okršaj' na Emiratesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma ništa posebno... Malo sam se naljutio nakon što je lopta pogodila Flaminija u stomak, a sudac zaustavio igru. Izgubio sam živce, ali odmah poslije utakmice sam se ispričao i Mažiću i Wengeru.

Nisu mi zamjerili... Nisam naviknuo na ove situacije, vodio sam Hrvatsku 60-70 utakmica, a ovo mi tek drugi put da me sudac poslao na tribine...", objasnio je Slaven koji je jako zadovoljan izvedbom svojih igrača i remija 0:0 protiv Topnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo