Riječani stigli u Moldaviju / Obraćanje trenera Šerifa: Pomozite nam da izbacimo Rijeku

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

U momčadi atmosfera i nije očito najbolja kad se novi trener navijačima obratio putem službene internetske stranice.

27.8.2014.
14:26
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke doputovali su u srijedu u Moldaviju gdje će igrati uzvratnu utakmicu posljednjeg pretkola Europske lige protiv Sheriffa.

U prvom susretu na Kantridi pobijedili su moldavski Sheriff sa 1-0 pogotkom Leovca u 85. minuti. U tom susretu Sheriff, kojeg vodi bivši hrvatski nogometaš Zoran Zekić, uglavnom se branio, ali sada će u uzvratu morati napasti ako želi proći dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Let je prošao u redu i sve misli su usmjerene prema sutrašnjem susretu. Imamo dobar rezultat i moramo nastaviti tamo gdje smo stali u Rijeci, i to pojačati za barem 20 posto. Uostalom sada puno više znamo o Sheriffu negoli prije tjedan dana. Trebamo biti agresivniji, koncentriraniji i pametniji, pa rezultat neće izostati", kazao je vratar Rijeke Ivan Vargić.

Trener Rijeke Matjaž Kek na put je poveo Vargića, Prskala, Brezovca, Jugovića, Moisesa, Leovca, Zlomislića, Kvržića, Samardžića, Ajayija, Mitrovića, Cvijanovića, Leškovića, Tomečaka, Sharbinija, Jahovića, Jajala, Čanađiju, Budicina, Slugu i Kramarića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratni susret igra se u Tiraspolu u četvrtak u 19 sati po hrvatskom vremenu.

Zekić je svoje prvotimce iz Šerifa odmarao u nacionalnom prvenstvu pa je remizirao kod kuće s Milsamijem (0:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U momčadi atmosfera i nije očito najbolja kad se novi trener navijačima obratio putem službene internetske stranice.

"Dragi navijači, sutra naša momčad igra protiv Rijeke u uzvratnoj utakmici play-offa Europske lige. Ovo je posljednja šansa da Šerif uđe u skupine, a usprkos porazu na Kantridi, igrači su pokazali karakter, želju i htijenje. Apsolutno cijela momčad ulazi u sutrašnju utakmicu sa željom da - pobijedi! No to ne možemo napraviti bez vaše podrške... Dakle pozivam sve, dođite na stadion Šerifa, bodrite svoj klub, pokažite da smo svi zajedno jedna velika obitelj. Nećemo vas razočarati - stoji u Zekićevu priopćenju koje je završilo latinskim izrazom “ubi concordia, ibi victoria”. Ili u slobodnom prijevodu: gdje postoji zajedništvo, postoji i pobjeda", piše na stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje vidjeti hoće li Moldavcima ova motivacijska poruka pomoći.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo