ZADNJI SATI PRIJELAZNOG ROKA / Dan velikih senzacija? Falcao u Manchester Unitedu!

Image
Foto: Andrew Matthews/Press Association/PIXSELL

Španjolski AS je na svojim stranicama objavio gotovo senzacionalnu vijesti da je Radamel Falcao, umjesto spominjanih Reala iz Madrida ili Manchester Cityja, zadnjeg dana prijelaznog roka završio kod Louisa van Gaala.

1.9.2014.
10:41
Andrew Matthews/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Španjolski list se poziva na izvore iz Kolumbije, a fantastični kolumbijski napadač je navodno potpisao ugovor na četiri godine s Crvenim Vragovima.

Vrijednost transfera, odnosno odšteta koju bi Van Gaal trebao platiti Monacu iznosi 69 milijuna eura, a Falcao bi u redovima Manchester Uniteda trebao zarađivati 9 milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli je posao navodno sklopljen u tri sata ujutro.

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Falcao samo na posudbi u Unitedu?

Francuzi, pak, imaju drugačije informacije o prelasku sjajnog kolumbijskog napadača na Old Trafford. Prema pisanju L'Equipea, koji je podržao i engleski Sky Sports, Falcao bi navodno u Manchester United trebao (zasad) stići samo na posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom trajanja posudbe Van Gaal bi kolumbijskog golgetera platio 10 milijuna eura, s tim da postoji opcija otkupa ugovora od Monaca za 55 milijuna eura.

Sada se postavlja pitanje isplati li se uopće ovakav tip transfera Manchester Unitedu ili je samo riječ o paničnoj 'kupnji' nakon lošeg ulaska u sezonu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cerci konkurencija Mandžukiću

Dodajmo ovome da je na 'izdisaju' prijelaznog roka španjolski prvak Atletico Madrid angažirao novog napadača, iz Torina je na Vicente Calderon stigao Alessio Cerci (27).

Veliki interes za njegove usluge pokazao je i Arsenal, no Diego Simeone je bio brži od Arsena Wengera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski reprezentativac je za Atletico potpisao ugovor na tri godine, a njegovom bivšem klubu pripast će oko 20 milijuna eura odštete.

Cerci je za Torino igrao posljednje dvije sezone, a zabio je 21 gol u 70 nastupa. Igrao je i za Fiorentinu, Romu, Bresciu i Atalantu. Za reprezentaciju Italije odigrao je 13 utakmica i još nije postigao pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cerci će biti velika konkurencija našem Mariju Mandžukiću za mjesto u napadu, a Simeone od napadača ima i Meksikanca Raula Jimeneza.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo