NOVA ZVIJEZDA U BARCELONI / Rakitić samo za RTL: 'Sretno Luki i Mandži, ali ja ću biti prvak!'

'Sretno Luki i Mandži, ali ja ću biti prvak!' - poručio je ekskluzivno za RTL Danas Ivan Rakitić uoči puta u Barcelonu. Kaže, Hrvatska se dobro predstavila u prvoj utakmici kvalifikacija za EURO 2016., ali to je tek početak.

10.9.2014.
19:09
VOYO logo

Fotografija za španjolske turiste uoči puta u Barcelonu. Ali već se naviknuo, jer ondje, kaže, od autograma i slikanja jedva stigne na trening. IvanRakitić je u Barci nova zvijezda, od koje se mnogo očekuje. A očekuje i on sam od sebe.

"Ja sam jako zadovoljan kako je počelo, ali tek je početak, ima još puno posla, puno rada. Od prvog dana uživam i želim da budem pravi", kaže Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad se može posvetiti klupskim obvezama, jer Malta je pala u Maksimiru, ali najvažnije je, kaže, da se uspješno rađa nova Hrvatska.

"Velika je promjena, dosta mladih igrača koji će biti sve bolji i bolji treba sve gledati pozitivno. Dobro radimo, idemo dobrim putem, a nisu nas mogli iznenaditi kao Cipar Bosnu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokušat će zato iznenaditi Luku i Mandžu u Primeri i ove sezone uzeti titulu nakon godine posta.

"Sigurno ćemo uživati svi, a i cijela Hrvatska. Neka navijaju malo više za mene. Neka oni završe na drugom, trećem mjestu, ove godine će biti jako interesantno za sve nas", poručuje hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hrvatskoj će se ove sezone Primera gledati s povećalom jer već dugo u najvećim španjolskim klubovima nije bilo toliko Hrvata.

"U subotu Bilbao, kasnije počinje Liga prvaka. Nema pauze idemo dalje, zato smo dobro trenirali. Najljepše je kad počne", govori Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S reprezentacijom je počelo dobro, a kako god bude u španjolskom prvenstvu i Ligi prvaka, Hrvati bi mogli biti zadovoljni.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo