rakitić oduševio amerikance / 'Barca je uspjela zgrabiti najbolju rasprodaju stoljeća!'

Image
Foto: AP Images

Osvojena Europska liga s kapetanskom vrpcom oko ruke u dresu Seville te transfer u Barcelonu nikoga nije ostavio ravnodušnim prema Ivanu Rakitiću, posebice Amerikance, čiji je kolumnist Jason Pettigrowe u novoj kolumni našeg veznjaka zasuo morem pohvala.

12.9.2014.
10:11
AP Images
VOYO logo

Prošlosezonske izvedbe Ivana Rakitića u dresu Seville koju je s kapetanskom vrpcom odveo do trofeja Europske lige te ovoljetni transfer u Barcelonu nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Pohvale za našeg sjajnog veznjaka stižu sa svih strana, a posebno se u tome istaknuo kolumnist američkog lista Bleacher ReportJason Pettigrowe, koji je u svojoj najnovijoj kolumni Rakitića zasuo brdom pohvala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Odlazak Ivana Rakitića iz Seville u Barcelonu nakon što ih je doveo do trofeja Europske lige zasigurno je pogodio navijače iz Andaluzije poput brzog vlaka'', započinje tekst Pettigrowe.

Navodi kako je Rakitić idealan primjerak veznog igrača i radilice, uz podatke o točnosti njegovih dodavanja od 93,4 posto, u čemu je od njega na startu ove sezone učinkovitiji jedino nepogrešivi Sergio Busquets sa 94 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: BleacherReport
Image
Foto: BleacherReport

Ivan Rakitić

''Rakitić je puno mobilniji od Fabregasa koji je dosad bio opcija Katalonaca na tom dijelu terena, okomitiji je, brži i inventivniji, sve su važne akcije u teškom susretu protiv Villareala išle preko njega.''

Navodi i kako je 18 milijuna eura koje je Barcelona isplatila Sevilli za transfer takvog igrača jedan od najisplativijih u povijesti, nazivajući taj posao u jednom dijelu teksta 'krađom.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Barca je uspjela zgrabiti rasprodaju stoljeća! Da, Rakitić je zaista tako dobar. Sevillin gubitak u cijeloj je priči Barcin dobitak. Ipak, Rakitićevu pravu vrijednost moći će se procijeniti tek na kraju sezone, iako je već sad jasno kako je 18 milijuna eura za njega bio vrlo pametno utrošen novac. Bravo Barça”, zaključio je Pettigrowe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo