čelnici nezadovoljni / PPD Zagreb uručio otkaz treneru Borisu Dvoršeku

Image
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

Najtrofejniji hrvatski rukometni klub PPD Zagreb smijenio je u srijedu trenera Borisa Dvoršeka, a momčad će privremeno voditi pomoćni treneri Zlatko Saračević i Mario Kelentrić.

17.9.2014.
16:35
Daniel Kasap/PIXSELL
VOYO logo

Boris Dvoršek više nije trener rukometnog kluba 'Prvo plinarsko društvo Zagreb.' Razlog tomu su neuvjerljivi rezultati na početku nove sezone, a momčad će do pronalaska novog trenera voditi pomoćni treneri Zlatko Saračević i Mario Kelentrić.

"Nakon sastanka Odbora za hitnost odlučeno je kako trener Boris Dvoršek više neće voditi prvu momčad Rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb. Ovakva odluka donijeta je zbog rezultata koji su bili lošiji od očekivanih. U 3. kolu SEHA lige na gostovanju kod bjeloruskog Brest Meškova (subota, 20. rujna) ekipu će voditi pomoćni treneri Zlatko Saračević i Mario Kelentrić, a Upravni odbor Zagreba intenzivno će raditi na pronalasku novog trenera", priopćeno je u srijedu iz kluba koji 23 godine zaredom bio prvak Hrvatske, te dva puta prvak Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dva kola SEHA lige PPD Zagreb ima pobjedu i poraz. U gostima su slavili protiv našićkog Nexea 35-19, a prošlog tjedna su poraženni na domaćem terenu od slovačkog Tatrana iz Prešova 21-25.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo