uspješno operiran / Mandžukić pozdravio navijače iz bolničke postelje

Image
Foto: Twitter

Hrvatski reprezentativac i napadač Atletico Madrida Mario Mandžukić uspješno je operiran nakon ozljede u susretu 1. kola Lige prvaka protiv Olympiacosa u kojoj je slomio nos, a nakon operacije uz fotografiju se zahvalio svima na podršci na svom Twitter profilu.

18.9.2014.
15:26
Twitter
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i napadač španjolskog prvaka Atletico Madrida Mario Mandžukić, uspješno je operiran nakon ozljede u susretu 1. kola Lige prvaka protiv Olympiacosa u kojoj je zadobio frakturu nosa.

Nesretni je Mario stradao na samom početku susreta, već u trećoj minuti, kada ga je laktom pogodio Pajtim Kasami i slomio mu nos. Usprkos ozljedi, naš je reprezentativac ostao na terenu do kraja susreta, a uspio je postići i pogodak glavom, iako je Atletico na kraju ipak upisao poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema informacijama iz španjolskog kluba, Mario će u bolnici ostati do petka, a nakon povratka na teren neko će vrijeme iz preventivnih razloga morati nositi zaštitnu masku,

''Hvala vam na podršci, u ponedjeljak se vraćam treninzima s momčadi. Osjećam se odlično'', napisao je Mandžukić uz fotografiju iz bolničke postelje na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo