Niko prima hvalospjeve / Harry Redknapp: Danas je u nogometu malo igrača poput Kranjčara

Image
Foto: Youtube

Trener Queens Park Rangersa Harry Redknapp u svojoj bogatoj karijeri vodio je mnoge vrhunske igrače, ali hrvatskog veznjaka Niku Kranjčara posebno cijeni.

21.9.2014.
11:39
Youtube
VOYO logo

Niko Kranjčar je u subotu u 5. kolu engleskog prvenstva u 88. minuti iz slobodnog udarca zabio za konačnih 2-2 protiv Stoke Cityja.

"Imao sam osjećaj da će nas Niko izvući kad smo dobili slobodan udarac pred kraj susreta. Bila je to odlično plasirana lopta. No, to nije nikakvo iznenađenje, jer on je klasni igrač", kazao je trener Queens Park Rangers Harry Redknapp, koji je vodio Kranjačara i u Portsmouthu te Tottenhamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko Kranjčar je od 2012. član kijevskog Dinama, ali prošle sezone otišao je na posudbu u QPR i pomogao klubu da se vrati u Premier ligu. Iako u Dinamu ima bogati ugovor, Kranjčar je odlučio ostati na posudbi u QPR-u.

"Kranjčar ima bogat ugovor u kijevskom Dinamu, ali odlučio je vratiti se u QPR jer želi igrati. Pristao je na mnogo manju plaću, kod nas prima samo trećinu onoga što je dobijao u Kijevu. To se rijetko viđa u današnjem nogometu", dodao je Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo