rješenje realovih dugova / Santiago Bernabeu ubrzo postaje 'Abu Dhabi'?

Image
Foto: Facebook

'Kraljevski klub' grca u dugovima, a najprecizniji podatak govori da se radi o enormnom iznosu od čak 602 milijuna eura. No, čini se kako Perez ima rješenje i za ovu situaciju - naime, Arapi su mu ponudili 500 milijuna eura u zamjenu da Realov dom preimenuje u 'Abu Dhabi.'

21.9.2014.
13:39
Facebook
VOYO logo

Sve ima svoje granice, pa tako i rastrošnost milijardera Florentina Pereza, predsjednika Real Madrida.

Najnovije informacije govore kako je Perez silnim transferima 'Kraljevskom klubu' natovario dugove od čak 602 milijuna eura. No čini se kako se rastrošni Perez ne uzbuđuje previše zbog novonastale situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Arapi su mu ponudili 500 milijuna eura u zamjenu za promjenu imena Realova stadiona Santiago Bernabeua u - 'Abu Dhabi.'

Kako piše španjolska Marca svi su detalji već dogovoreni i čeka se još samo potpis čelnika kluba kako bi se ostvario ugovor koji bi vrijedio 20 godina, u kojem bi razdoblju u Realovu blagajnu svake godine sjelo 25 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje pitanje kako će reagirati navijači kluba, budući da je stadion aktualni naziv Santiago Bernabeu dobio po bivšem igraču i legendi kluba, čije bi ime ovim potezom otišlo u povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo

Još iz rubrike