BOGATSTVO ZA PORTUGALCA / Real objavio cijenu: Puštaju Ronalda za 230 milijuna eura!

Image
Foto: AP

Kako prenose engleski mediji u taj je iznos uračunata odšteta od 75 milijuna eura, te Ronaldova tjedna plaća od nevjerojatnih 400.000 eura.

26.9.2014.
10:10
AP
VOYO logo

MANCHESTER - Engleski premierligaš Manchester United morat će platiti oko 230 milijuna eura ukoliko želi na Old Trafford vratiti prvu zvijezdu Real Madrida CristianaRonalda.

Kako prenose engleski mediji, u taj je iznos uračunata odšteta od 75 milijuna eura, te Ronaldova tjedna plaća od nevjerojatnih 400.000 eura. Nagađa se kako ManU ne bi trebao imati problema s novcem jer je nedavno potpisao unosan sponzorski ugovor sa proizvođačem sportske opreme Adidas koji stupa na snagu idućeg ljeta. Adidas će Manchester Unitedu isplatiti 800 milijuna eura u 10 godina što je najunosniji sponzorski ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je često ponavljao kako je najlepše godine u karijeri proveo u redovima Crvenih Vragova za koje je u 229 utakmica postigao 118 golova.

On je dres ManU-a nosio od 2003. do 2009. godine i za to vrijeme osvojio je tri titule Premier lige, Ligu prvaka, FA kup, dva Liga kupa i svjetsko klupsko prvenstvo, nakon čega je prešao u Real za 94 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo