ska prejak / Medveščak teško poražen u Ledenoj dvorani

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'Medvjedi' su odlično otvorili utakmicu i poveli su golom Matta Andersona u trećoj minuti utakmice. No, SKA je do konca prve trećine okrenuo rezultat golovima Patricka Thoresena (7:51) i Vadima Šipačjova (17:39).

29.9.2014.
23:27
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 11. kola HKL lige hokejaši Medveščaka poraženi su u Ledenoj dvorani Doma sportova od vodeće momčadi Zapadne konferencije SKA iz Sankt Peterburga 1-5 (1-2, 0-2, 0-1) upisavši i osmi poraz.

'Medvjedi' su odlično otvorili utakmicu i poveli su golom Matta Andersona u trećoj minuti utakmice. No, SKA je do konca prve trećine okrenuo rezultat golovima Patricka Thoresena (7:51) i Vadima Šipačjova (17:39). U drugoj dionici gosti su postigli još dva gola i tako prelomili utakmicu, a oba pogotka postigao je Tony Martensson (24:56, 35:06). U zadnjoj dionici za SKA je pogodak postigao i Evgeni Dadonov (47:50)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak je tako ostao na devet osvojenih bodova, te se nalazi pri dnu Zapadne konferencije, dok je SKA ostvario i jedanaestu uzastopnu pobjedu i vodeća je momčad konferencije.

Novu utakmicu u KHL-u Medveščak će imati u srijedu, 1. listopada kada će u Domu sportova ugostiti istog suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo