neredi u Sofiji / Bugarski navijači uz pomoć Partizanovih Grobara napali Hrvate

Image
Foto: Alexander K�rner/DPA/PIXSELL

Oko sat i pol prije početka utakmice između Bugarske i Hrvatske u Sofiji je došlo do obračuna između hrvatskih i bugarskih navijača, koji su u blizini stadiona Vasil Levski uz pomoć navijača Partizana napali pristaše 'kockastih'.

10.10.2014.
20:28
Alexander K�rner/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Nakon jučerašnjeg brutalnog napada na petoricu naših navijača iz Njemačke, kojima je otet transparent 'Uvijek vjerni – Frankfurt', večeras je sat i pol prije odigravanja same utakmice došlo do novih sukoba u blizini stadiona Vasil Levski.

Navodno su glavni nasilnici ponovno bili navijači ondašnjeg CSKA-a iz Sofije, no ima govora i o tome kako su imali pomoć Partizanovih Grobara koji su s bugarskim navijačima u prijateljskim odnosima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Procjenjuje se kako je na utakmicu između Bugarske i Hrvatske otputovalo oko 1000 Hrvata, no još nema detalja o tome koliko ih je sudjelovalo u najnovijem sukobu i ima li teže ozlijeđenih.

Bugarski mediji pišu kako su za jučerašnji napad odgovorni navijači CSKA Sofije koji su se željeli osvetiti BBB-ima za okršaj uoči utakmice Ludogoreca i Dinama prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo