OGLAS

sramota za Zagreb i Hrvatsku / Podivljali hrvatski boksač pretukao suca u ringu!

Image

Hrvatski juniorski boksački reprezentativac u kategoriji do 81 kg Vido Lončar nalazi se u pritvoru nakon što je divljački pretukao suca u ringu i to, pazite, na Europskom prvenstvu koje se održava u Zagrebu.

21.10.2014.
13:22
VOYO logo

Hrvatski juniorski boksački reprezentativac Vido Lončar, koji je u ponedjeljak navečer nakon poraza na Europskom prvenstvu u Zagrebu fizički napao poljskog suca Macieja Dziurgota i nanio mu teške tjelesne ozljede, doživotno je suspendiran od strane Hrvatskog boksačkog saveza i nalazi se u pritvoru, a suspenziju su zaradili i njegovi treneri koji su u trenutku borbe stajali uz ring.

Nesvakidašnji incident dogodio se u ponedjeljak navečer u zagrebačkom Domu sportova, gdje je u tijeku juniorsko Europsko prvenstvo za boksače. Hrvatski reprezentativac u kategoriji do 81 kg Vido Lončar, koji je poražen tehničkim nokautom u drugoj rundi od Litavca Baniulisa Algirdasa, prije proglašenja pobjednika udario je suca Macieja Dziurgota u glavu, a kad je ovaj završio na podu, Lončar mu je zadao još sedam udaraca u tijelo, prije nego što su priskočili bodovni suci i doslovno izvukli pomahnitalog hrvatskog boksača iz ringa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretni poljski sudac završio je u bolnici sa teškim ozljedama glave i plućnog krila, a cijeli je slučaj prijavljen policiji te je Lončar završio u pritvoru. Uslijedila je brza reakcija Hrvatskog boksačkog saveza koji je Lončaru, članu BK Sesvete čiji je utemeljitelj predsjednik HBS-a Bono Bošnjak, izrekao doživotnu zabranu bavljenja boksom.

"Ovo je najgore što nam se moglo dogoditi. Ovo je sramota za Zagreb i Hrvatsku, a boksačkom sportu je nanesena velika šteta. Sav trud koji smo uložili u organizaciju ovog prvenstva i podizanje imidža hrvatskog boksa uništen je u nekoliko sekundi", izjavio je glavni tajnik HBS-a Marko Marović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo