OGLAS

prva pobjeda / Briljantni Kramarić hat-trickom srušio Feyenoord na Kantridi!

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

U susretu trećeg kola G skupine Europske lige Rijeka je na Kantridi pobijedila Feyenoord 3-1 i ostvarila prvu pobjedu u skupini, a apsolutni junak momčadi s Kvarnera bio je Andrej Kramarić koji je postigao hat-trick.

23.10.2014.
20:53
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Rijeka je u susretu trećeg kola pod stijenama Kantride slavila protiv Feyenoorda s 3-1, a apsolutni junak utakmice bio je prvi napadač HNL-a Andrej Kramarić koji je postigao hat-trick!

Utakmica je počela vatreno. Rijeka je već u drugoj minuti imala odličnu priliku, Sharbini je ubacio u peterac, a lopta se odbila do Jugovića koji je iz voleja s pet metara pogodio vanjski dio mreže. Dvije minute kasnije uzvratili su gosti, Manu je iskosa s desetak metara opalio po golu, no Vargić je bio spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U minutama koje su uslijedile Nizozemci su imali više od igre. Rijeka nikako nije uspijevala zadržati loptu. Najbolju priliku u prvoj dijelu gosti su imali u 15. minuti kada je Manu probio lijevu stranu i ubacio u peterac, no s gol crte je 'počistio' Lešković. Rijeka je posljednjih 15 minuta prvog dijela napokon došla do daha i opasno je prijetila Vermeeru, ali nije pronašla put do suparničke mreže. Najbliže vodstvu domaćin je bio u 41. minuti kada je Kramarić leđima okrenut golu pucao petom s tri, četiri metra, no nizozemska 'jedinica' je odlično reagirala.

Prvo uzbuđenje u nastavku susreta vidjeli smo u 54. minuti kada je Tomečak opalio iz kosa, no lopta je prošla pored vratnice. Minutu kasnije Manu je pobjegao obrani Rijeke, izbio je sam pred Vargića ali je loše pucao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daleko bolju igru Rijeka je okrunila u 63. minuti nakon sjajne akcije koju je završio Kramarića. Leovac je odigrao 'dupli pas' sa Moisesom, te potom produžio do Kramarića koji je poentirao.

Nažalost, svega tri minute kasnije gosti su izjednačili sjajnim pogotkom Toomstre iz slobodnog udarca sa 20-tak metara. Rijeka je do nove prednosti došla u 71. minuti nakon svega dva dodira. Vargić je ispucao loptu do Kramarića koji je iz prvog dodira sa 20-tak metara lobao Vermeera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Briljantnu predstavu Kramarić je zaokružio u 75. minuti izborivši kazneni udarac kojeg je i sam uspješno realizirao. U 82. minuti Feyenoord je mogao smanjiti zaostatak, no Te Vrede je uzdrmao vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo