IMPRESIONIRAN ATMOSFEROM / Bilić nakon Partizana: 'Ovako nešto sam doživio još jedino u svom Splitu'

Image
Foto: Andrew Matthews/Press Association/PIXSELL

Bešiktaš, našeg Slavena Bilića, u četvrtak je upisao trijumfalnu pobjedu na vrućem gostovanju kod beogradskog Partizana, a hrvatski je stručnjak nakon utakmice rekao kako je impresioniran atmosferom koju su Grobari priredili za vrijeme i nakon utakmice.

24.10.2014.
10:14
Andrew Matthews/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Bešiktaš, našeg Slavena Bilića, u četvrtak je na vrućem gostovanju kod beogradskog Partizana upisao prvu pobjedu u skupini Europske lige, i to na trijumfalan način, rezultatom 4-0.

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije nakon utakmice nije krio oduševljenje izvedbom svoje momčadi, koja sada drži čelnu poziciju u svojoj skupini, kao i na tablici u domaćem prvenstvu: ''Sretan sam zbog pobjede, cijeli smo susret odigrali ozbiljno. Rano smo postigli pogodak i poslije toga smo sve držali pod kontrolom'', oduševljen je bio Slaven.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu su na tribinama dodatno obilježili domaći navijači, koji su svoj Partizan unatoč iznimno nepovoljnom rezultatu i porazu gromoglasno bodrili od prve do zadnje minute. 

''Atmosfera je bila odlična, tako nešto sam viđao još jedino u svom Splitu. Jedino se ondje i u Beogradu pjeva dugo nakon poraza, ostao sam impresioniran'', zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo