OSVOJILI Superkup Katalonije / Rakitić i Halilović zajedno na terenu u pobjedi Barce

Image
Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL

Obojica hrvatskih nogometaša u igru su ušla u drugom poluvremenu utakmice Superkupa Katalonije u kojoj je Barcelona protiv Espanyola slavila tek nakon izvođenja jedanaesteraca.

30.10.2014.
9:35
Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Barcelone pobjednici su Superkupa Katalonije nakon što su poslije izvođenja jedanaesteraca pobijedili Espanyol 4:2, a dva jedanaesterca su realizirali hrvatski reprezentativci Ivan Rakitić i Alen Halilović.

Utakmica je igrana na stadionu Montilivi u Gironi, a u regularnom dijelu je završila rezultatom 1:1. Barca je povela golom Gerarda Piquea u 15. minuti, a izjednačio je Arbilla u 50. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom izvođenja kaznenih udaraca za Barcelonu su bili uspješni Xavi, Halilović, Grimaldo i Rakitić, dok je Sandro bio neprecizan. Za Espanyol su golove zabili Victor Sanchez i Jordan, a promašili su Arbilla i Abraham.

Obojica hrvatskih nogometaša u igru su ušla u drugom poluvremenu - Rakitić je ušao u igru u 61. minuti, a Halilović u 75. minuti. Lionel Messi i Neymar nisu nastupili, dok je Luis Suarez igrao samo prvo poluvrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo