podrška bratu / 'Kakva ostavka, Zoran radi najbolji posao u zadnjih 10 godina!'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Nakon utakmice u Opatiji i prolaska Modrih u četvrtfinale Kupa te izjava trenera Zorana Mamića nakon utakmice o svemu se oglasio i izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić, koji je pružio podršku svom bratu.

30.10.2014.
21:39
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Dinamov strateg Zoran Mamić bio poprilično samokritičan nakon lošeg izdanja Dinama u susretu osmine finala Hrvatskog kupa protiv Opatije, no njegov brat na funkciji izvršnog predsjednika 'Modrih', Zdravko Mamić, pružio mu je podršku.

"To sam iznenađen izjavom trenera jer nisam vidio nijedan razlog za tako nešto, a kamoli da uopće pomisli na ostavku. Opet, poznavajući njega, a sigurno ga najbolje poznajem, moram reći da ga razumijem'', rekao je izvršni predsjednik pa nastavio: ''On stoji iza tih dečki 300 posto i zato je tako reagirao. Trener i njegov stručni stožer rade najbolje u posljednjih desetak godina i siguran sam da će nas voditi i sljedeće ljeto u novi pohod na Ligu prvaka.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvršni dopredsjednik jasno je iskazao potpuno podršku i vjeru u trenera.

''Klub ima bezrezervno povjerenje u trenera i njegov stručni stožer. Odigrali smo 24 utakmice od kojih smo 19 dobili, dvije igrali neriješeno i tri izgubili; za sada smo zadovoljni. Tko može takve rezultate uopće dovesti u pitanje. Zoran i njegovi kolege su ti za koje sam siguran da će s ovim igračima Dinamu dati novu dimenziju i u godinama ispred nas dodatno uljepšati povijest kluba'', zaključio je stariji Mamić, a prenosi službena stranica GNK Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo