UČINAK ZA KLUPSKU POVIJEST / Mandžukić zaradio ovacije, Simeone ga propisno nahvalio!

Image
Foto: AP Images

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić postao prvi igrač u povijesti Atletico Madrida koji je zabio hat-trick u Ligi prvaka.

27.11.2014.
9:47
AP Images
VOYO logo

Mario Mandžukić je u srijedu navečer ispisao nove stranice u klupskoj povijesti Atletica. Iako su u posljednje vrijeme tamo igrali strašni napadači poput Fernanda Torresa, Radamela Falcaa ili Diega Coste, upravo je hrvatski reprezentativac postao prvi igrač u povijesti 'Los Colchonerosa' koji je zabio hat-trick u Ligi prvaka.

Igrao je do 70. minute kada je teren napustio uz ovacije prepunih tribina, a pljeskao mu je, baš kao i kod svakog postignutog pogotka, i trener Diego Simone koji nakon susreta nije birao riječ hvale za svog glavnog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Učinio nas je sve ponosnima. On je takav tip napadača koji ovoj momčadi daje snagu i karakter", rekao je trener Atletica.

Image
Foto: AP Images

"Fenomenalan je osjećaj zabiti tri gola, no glavno je da smo ušli u osminu finala. U nokaut-fazi šanse svih momčadi su podjednake, ali mi smo prepuni samopouzdanja i siguran sam da možemo pobijediti svakoga. Glavno je da uživamo na terenu i pobjeđujemo", rekao je junak susreta Mario Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S ovim učinkom Mandžo se popeo na treće mjesto liste strijelaca u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka, odmah iz Adriana iz Šahtara (9), te LionelaMessija (7). Treće mjesto s pet postignutih golova dijeli s napadačkim veličinama kao što su SergioAgüero, KarimBenzema, EdsonCavani i JacksonMartinez, a iza njega je i jedan CristianoRonaldo.

A znate gdje je čovjek koji ga je istisnuo iz Bayerna? RobertLewandowski je na 22. mjestu sa samo dva postignuta gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo