približili se doigravanju / Medveščak u finskoj prijestolnici slavio protiv Jokerita

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Hokejaši Medveščaka pobijedili su na gostovanju u Helsinkiju finski Jokerit 4-1, i sada se nalaze na 11. mjestu Zapada sa 63 boda, pet manje od osme pozicije, posljednje koja vodi u doigravanje.

28.1.2015.
20:06
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Hokejaši Medveščaka pobijedili su na gostovanju u Helsinkiju finski Jokerit 4-1 (0-0, 1-2, 0-2) i produžili nadu za plasman u doigravanje KHL lige.

Bio je to drugi posjet 'Medvjeda' finskoj prijestolnici i druga pobjeda protiv Jokerita. U prvom dvoboju u Hartwall Areni u listopadu prošle godine slavili su 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda je Jokerit treća momčad Zapada i već je osigurao doigravanje, Medveščak je pružio sjajnu predstavu. Domaćin je poveo golom Stevea Mosesa u 25. minuti, no Medveščak je golovima Jamesa Wrighta (29:36) i Billa Thomasa (35¸:12) okrenuo rezultat. U posljednjoj dionici igre hrvatski sastav je zabio još dva gola, a strijelci su bili Brandon Segal (43:19) i ponovo Bill Thomas (59:27).

Nakon današnje pobjede Medveščak se nalazi na 11. mjestu Zapada sa 63 boda, pet manje od osme pozicije, posljednje koja vodi u doigravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to prva utakmica Medveščaka na dugoj turneji od čak osam utakmica na kojoj svaki bod može biti presudan u borbi za play-off. Idući dvoboj Medveščak ima za dva dana protiv Dinama iz Rige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo