cedevitina suradnja / Zagrljaj od 2,4 metra za mlade iz Udruge down 21

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Na utakmici Eurokupa između Cedevite i Gran Canarie, štićenici udruge Down 21 izašli su na teren s igračima. Ovaj projekt dio je akcije košarkaške Eurolige u kojoj europski košarkaški klubovi aktivno doprinose lokalnim zajednicama

6.3.2015.
14:45
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Na utakmici 1/8 finala Eurokupa, u dvorani Košarkaškog centra Dražen Petrović, štićenici udruge Down 21 - Nika, Buga, Petra, Iva, Helena, Katarina, Marija, Ana, Tomo, Matija,  Marko, Filip, Armando, Luka i Tin - službeno su izveli igrače KK Cedevite na teren. Košarkaš Gran Canarie Walter Tavares, čovjek sa promjerom ruku 2,40 m oduševio je mlade iz udruge Down 21 i  razveselio ih najvećim zagrljajem.

Suradnja Udruge Down 21 i KK Cedevite započela je 9.2.2015. u prostorijama Doma košarke na Velesajmu u sklopu projekta Eurolige One Team. Ovaj projekt dio je akcije košarkaške Eurolige u kojoj europski košarkaški klubovi aktivno doprinose lokalnim zajednicama. Projekt je usmjeren prije svega na skupine koje imaju poteškoća s integracijom u naše društvo te na razvoj njihovog samopoštovanja, komunikacije, poštovanja, tolerancije i motivacije. U ovom projektu već sudjeluju mnogi europski klubovi poput Barcelone, Reala, Bayerna, Žalgirisa i CSKA Moskve a od sada i KK Cedevita iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najvažnijih ciljeva Udruge  Down 21 je potpunije uključivanje adolescenata i odraslih osoba sa downovim sindromom i drugim osobama s intelektualnim teškoćama u život društvene zajednice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo