srećom po simeonea / Mandžukić ozlijedio skočni zglob: stanka neće biti duža od jedne utakmice

Image
Foto: AP Images

Mandžukić se ozlijedio u posljednjoj minuti prvog poluvremena, ali je nastavio igrati i u drugom dijelu sve do 83. minute kad ga je Diego Simeone zamijenio Fernandom Torresom

18.3.2015.
15:46
AP Images
VOYO logo

Napadač Atletica i hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić pretrpio je u u utorak u dvoboju Lige prvaka s Bayer Leverkusenom uganuće skočnog zgloba prvog stupnja, objavio je madridski klub u srijedu na svom internetskom portalu.

Mandžukić se ozlijedio u posljednjoj minuti prvog poluvremena, ali je nastavio igrati i u drugom dijelu sve do 83. minute kad ga je Diego Simeone zamijenio Fernandom Torresom. Liječničke pretrage su pokazale da je Mandžukić pretrpio lakši oblik istegnuća ligamenata u skočnom zglobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE O TEMI:

U srijedu ujutro u klinici Fremap u Madridu obavio je magnetsku rezonancu koja je pokazala kako je došlo do lakšeg uganuća gležnja, pa stanka ne bi trebala biti duža od jedne utakmice (subotnja protiv Getafea).

Osim Mandžukića, posljedice od sudara s njemačkom momčadi osjetili su Raul Garcia i vratar Miguel Angel Moya koji je nakon samo 20 minuta morao biti zamijenjen zbog ozljede kvadricepsa lijeve natkoljenice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raul Garcia koji protiv Bayera ušao u drugom poluvremenu te promašio prvi jedanaesterac u raspucavanju, ima napuknuće podlaktične kosti, uz olakotnu okolnost da nije bilo pomaka kosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo