samo 41 minuta za pobjedu / Serena nastavila niz, poraz Ivanović

Image
Foto: AP Images

Prva nositeljica Miamija Serena Williams je protiv 15-godišnje 'CiCi' Bellis ostvarila svoju 14. uzastopnu pobjedu na ovom turniru, a u osmini finala ju čeka Ruskinja Svjetlana Kuznjecova

30.3.2015.
10:18
AP Images
VOYO logo

Serena Williams je trebala samo 41 minutu za pobjedu 6-1, 6-1 nad 15-godišnjom Catharine Bellis, a Sabine Lisicki je izbacila 5. nositeljicu Anu Ivanović u 3. kolu Miami Opena.

Prva nositeljica Miamija Serena Williams je protiv 15-godišnje 'CiCi' Bellis ostvarila svoju 14. uzastopnu pobjedu na ovom turniru, a u osmini finala ju čeka Ruskinja Svjetlana Kuznjecova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do osmine finala nije uspjela doći Ana Ivanović, iako je protiv sebe imala tenisačicu koju je redovito pobjeđivala prošle godine i u oba seta nedjeljnog dvoboja sa Sabine Lisicki prva dolazila do breaka. Ivanović je u drugom setu vodila i 4-1, ali nije uspjela preokrenuti dvoboj protiv polufinalistice iz Indian Wellsa.

"Prošla dva tjedna su mi vratila samopouzdanje što je bilo vrlo važno u ovom meču", rekla je njemačka tenisačica kojoj je pobjeda nad šestom igračicom svijeta prva protiv članice kluba Top 10 u ovoj sezoni, a 13. u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lisicki će put prema četvrtfinalu Miami Opena tražiti protiv 11. nositeljice, Talijanke Sare Errani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo