borba za opstanak / Kramarićev Leicester upisao treću uzastopnu pobjedu u Premijer ligi

Prije mjesec dana Leicester je bio otpisan, a sada je 18., jedno mjesto ispod zone spasa. Bodovno je izjednačen sa Hullom, koji je 17., a 16-plasirani Sunderland ima bod više

18.4.2015.
18:21
VOYO logo

Leicester je upisao treću uzastopnu pobjedu, svladavši u 33. kolu Swansea 2-0, i time je dodatno ojačao izglede za opstanak u Premier ligi.

Strijelci za Leicester bili su Ulloa (15) i King (89), a hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić napokon je bio u početnoj postavi 'Lisica', po prvi puta u posljednjih šest susreta, i igrao je do 74. minute. Kramarić je dva puta zaprijetio, u 50. minuti je sa 20 metara uputio dobar udarac u gornji desni kut, ali lopta je prošla blizu vratnice. U 56. bio je u boljoj poziciji, ali je lopta prohujala iznad gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije mjesec dana Leicester je bio otpisan, a sada je 18., jedno mjesto ispod zone spasa. Bodovno je izjednačen sa Hullom, koji je 17., a 16-plasirani Sunderland ima bod više.

Večeras je na rasporedu derbi kola Chelsea - Manchester United, a u nedjelju se sastaju Manchester City - West Ham, te Newcastle - Tottenham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo